Otra/Valle J15 suverene seriemestre

Postet av Fotball den 19. Okt 2022

Tabellen lyver aldri! Med to kamper igjen å spille, ligger 15-laget til Otra/Valle komfortable 10 poeng foran Våg på andre plass, og samarbeidslaget fra Setesdal kan dermed smykke seg med seriemestertittelen i 2. divisjon.

Tittelen ble sikra med råsterk borteseier mot Søgne/Greipstad. Otra/Valle starta kampen uheldig og fikk en tidlig scoring mot etter bare fem minutter. Mathilde Kjær Langeid brakte balanse i regnskapet etter en halvtimes spill. Otra/Valle fikk blod på tann, og selvsamme Kjær Langeid gjorde tomålsscorer av seg sju minutter seinere, noe som sikra ledelse 1-2 til pause.

I andre omgang kom Søgne/Greipstad tilbake med utligning til 2-2. Otra/Valle-jentene var ikke fornøyde med poengdeling og ville tilbake i ledelsen så fort som mulig. Anne Dyrland Hamre fikk æren av å sende laget sitt opp i ledelsen etter få minutter. I det 71. minutt fjernet Kristin Hodne all tvil med sitt 2-4-mål. Stilinga holdt seg til kampslutt. Så da var det bare å slippe jubelen løs for en imponerende borteseier og en maktdemonstrasjon av et seriemesterskap.

Det er utrolig gledelig å kunne gratulere stolte setesdøler med tittelen i en sesong som, så langt, har gitt oss voksne 33 mål på åtte kamper. Det er derfor grunn til å minne om at det er mulig å se de nybakte seriemesterne i aksjon på EH-banen allerede torsdag 20. oktober klokka 1800.

Årsmøte i fotballgruppa 2022

Postet av Fotball den 14. Feb 2022

Det inviteres til årsmøte i fotballgruppa til Otra IL. 

Torsdag 3. mars 2022 kl. 1900 i Klubbhuset ved EH - banen. 

Agenda: 

  1. Godkjenning av innkalling og agenda 
  2. Valg av møtedirigent, møtereferent og to representanter til å underskrive protokollen 
  3. Årsmelding 2021 
  4. Regnskap 2021 
  5. Fastsette treningsavgifter for 2022 
  6. Budsjett for 2022 
  7. Valg
  8. Status for ulike prosjekter
  9. Eventuelt
Fotballstyret ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen til årsmøte. 
Forslag og saker til møtet må meldes skriftlig til styret innen rimelig tid i forkant av møtet for å sikre en god behandling. 
Det er behov for nye personer i styret. Dette gjelder spesielt styrevervet som nettredaktør/sekretær. Kontakt valgkomiteen v/ Jon Gunnar Kjetså og Pål Andre Robstad for mer informasjon og forslag til kandidater. Det er også flere andre posisjoner på valg. Meld gjerne din interesse til valgkomiteen. 
Årsmelding, regnskap for 2021 og budsjett for 2022 vil bli tilgjengelig når dette er på plass.
For fotballstyret i Otra IL 2021-22
Andreas Engebrethsen