Cilly season: Smeland til Manchester?

Postet av Fotball den 7. Jun 2019

Etter å ha sittet på tribunen i CL-finalen mellom Liverpool og Tottenham, ryktes det nå at stopperkjempen Ricky Smeland i stedet kan være på vei til Manchester. 

Ricky er observert i Manchester sammen med sentrale personer i støtteapparatet til ManU. Foto: Privat

Sikre kilder oppgir å ha sett Ricky på vei sørover, et sted etter Kilefjorden. Godt plasserte kilder på Evjeheimen kan fortelle om manglende middagslukt fra Hovslagervegen den siste uka. 

Otrail.no har ringt veterantrener Tore Tveit for en kommentar. Tveit som for fem år siden, nærmest ville gi vekk forsvarskjempen sin, er nå i en situasjon der et salg vil innbringe enorme summer. Tore har sin egen vei med ordtaket; "er du gammel nok, er du god nok". TT er knapp i kommentaren, men vi får lirket ut av ham at det på Sørlandet er knapphet av like gode spillere som Ricky og at det kanskje blir feil å selge ham i dette overgangsvinduet. Han lar det skinne igjennom at Moseid og Hegghaug ikke er voksne nok for en slik lederposisjon i veteranlaget, ennå. Og Faremo og Olsen har for mange offensive kvaliteter til at de kan ta ansvar i bakre ledd. Konklusjonen til Tveit er at summen må over fem millioner € for at salget skal godkjennes. 

Tveit er også bekymret for at den nest-raskeste spilleren i troppen kan forsvinne. Tveit vil da ikke ha noen igjen som matcher ham på hurtighet, og etter at Jensen forsvant til Kirkenes FK er det heller ingen teknisk gode spillere å måle seg mot. Så Tveit ser mørkt på et salg i år. 

Men som han sier; alt kan skje i fotball bare summen er høy nok.

Ricky har en grasiøsitet i spillet sitt, og en overraskende hurtighet den lett aldrende kroppen tatt i betraktning, som vi må tilbake til "Bollis" Pedersen sine velmaktsdager for å finne maken til. Foto: Geir Daasvatn 

Alle bekymringer forduftet: Supereffektiv materialforvalter!

Postet av Fotball den 10. Mar 2019

Da fotballgruppas materialforvalter gjennom en årrekke, Jan-Sverre "Pompel" Jensen, flyttet til Finnmark i jula, var det bange anelser i fotballstyret for hva som nå ville skje på dette viktige arbeidsområdet. Jan-Sverre var en dedikert ordensmann, og vi kunne ikke se for oss hvem som kunne erstatte en slik kapasitet.

Men inn fra sidelinjen kom systematikeren og fiskebiologen Tom Arild Homme, og tok over det gode arbeidet til Jan-Sverre på strak arm. Alle bekymringer for sammenbrudd i forsyningstjenesten ble umiddelbart gjort til skamme, og Jensen kan ta kvelden i Kirkenes i trygg forvissing om at arbeidet hans i fotballgruppa i Otra IL blir videreført i beste Pompel-ånd.

Bildet under er utstyret i Evje flerbrukshall, der den grønne søppeldunken nå er byttet ut med noen mer hensiktsmessige korger. Dette var en viktig detalj å få på plass, slik at ikke trener Svenn Olav Skjeggedal skulle tippe opp i den grønne dunken lenger i jakten på fotballutstyret sitt.

   
Old-boys/G-19 går inn i Evje flerbrukshall torsdag!

Postet av Fotball den 7. Mar 2019

Old-boys/veteran/G19-treninga torsdag 7. mars er inne i Evje flerbrukshall kl. 20:00.

Det er manager Tore Tveit som melder dette. Han er én blant flere i den eldre garden som sliter leit med råtten muskulatur. Disse gutta tør ikke å risikere strekkskader, eller det som verre er, pga. nedkjølt kropp som det fort kan bli utendørs i null grader.
Bjorå-familien klare til kamp!

Postet av Fotball den 2. Mar 2019

(NB! Oppdatert etter kampen) Vi har fått inn en hastemelding fra Manchester, der Bjorå-familien har tatt en liten time-out denne helga,

" - Vi er klare til kamp, og gleder oss til å se ManU banke Southampton ned i skoa!", melder mamma Hilde.

Banen ser rimelig grei ut i ettermiddag, og det kommer vel litt flere folk på tribunene etterhvert, får vi håpe! Vi ønsker dere en strålende ettermiddag på Old Trafford!

Fem minutter etter kampslutt er en gledesstrålende mamma Hilde på telefonen: 

" - Herlig 3-2 seier og vinnermålet i siste spilleminutt. Lukaku. Kan ikke bli bedre! Jeg er rolig som alltid, men resten av familien inkludert mannen oppfører seg som gale!!"

 
Årets bom på første forsøk?

Postet av Fotball den 6. Jan 2019

Den eminente filmskaperen Odd Hynnekleiv mottok tidligere i høst pris for årets filmarbeider av Sørnorsk filmsenter. Vi er veldig stolte over at produsenten av Kamilla og Tyven, og mange andre store filmer, er med i fotballgjengen som møtes i Evje flerbrukshall til rullatortrening hver søndag kveld.

Men den kulørte pressen kan være nådeløs! Den trekker også frem episoder og hendelser som vi alle skulle ønske ble forbigått i den dypeste stillhet. På kveldens trening var Odd strålende, og skorte opptil flere mål etter distanseskudd. 

Imidlertid hadde han også dette merkelige forsøket, som trolig allerede nå kan meldes på i konkurransen om "Årets bom". Det er ofte Joachim Moseid som vinner denne tevlingen, men i år kan han ha fått en sterk konkurrent!

Prisvinneren utpekes ikke før om ett års tid. Så alle som ønsker å delta har god tid til å legge inn sine søknader.

Takk til Odd for et ypperlig bidrag til konkurransen på årets aller første trening!

Les mer om filmskaperen Odd Hynnekleiv 

Odd "fyrer løs" i Evjehallen søndag 6. januar. Foto: Geir Daasvatn