Europris Vårcup: Flott overskudd etter super dugnadsinnsats og solid sponsorstøtte!

Postet av Fotball den 24. Jun 2019

Regnskapet for Europris Vårcup på EHbanen 4. mai er klart. Etter en stor dugnadsinnsats i alle ledd, og gode sponsorer som støttespillere, sitter fotballgruppa igjen med et overskudd på ca 165.000 kroner.

Inntektene i Vårcupen ble i år på rundt 216.000 kr. Det var opp 12 % fra året før. Solide bidrag fra cupens sponsorer - Europris Evje, Evje og Hornnes Sparebank, Extra Evje og Dekkomsetning, utgjorde 105.000 kr. Det var brutto inntekter i kiosken på 81.000 kr. Deltakeravgiften var 30.000 kr.

Kostnadene ved arrangementet var ca 50.000 kr. Det var en nedgang på 14 % fra 2018. Av dette var innkjøp av varer til kiosken og matteltet den største posten, men rundt 36.000 kr.

Cupsjef Hilde Bjorå er veldig fornøyd med resultatet:

- Det ser veldig bra ut dette, kjempebra jobba alle sammen! Inntektene har gått opp og kostnadene har gått ned; bedre kan det jo ikke bli! Så må målet være å få enda flere lag til å delta i 2020, sier hun til oss i Otrail.no.

Vårcupen er det største arrangementet i fotballgruppa hvert år. 80 lag deltok i 2019, mot 67 året før. For at det skal være mulig å gjennomføre cupen, må mange foreldre, foresatte og andre innsatsvillige personer stille opp og gjøre en dugnadsinnsats. Det er tale om opp mot 70-80 personer alt i alt på dugnad denne dagen. I kiosken, parkeringsvakter, i lagfotograferingen, i sekretariatet, som dommere, osv. I tillegg kommer et svært arbeid som er gjort av cupkomitéen i planleggingen forut for cupen. 

Fotballgruppa setter umåtelig stor pris på alle dere som bruker av tiden og kreftene deres, til å hjelpe oss med å få gjennomført dette svære opplegget. Tusen takk for innsatsen!

Vi vil også rette en stor takk til Europris Evje, Evje og Hornnes Sparebank, Extra Evje og Dekkomsetning for uvurderlig økonomisk støtte.

Overskuddet vil ventelig gå inn i finansieringen av en ny kunstgressbane ved Evje stadion, som fotballgruppa såvidt har begynt planleggingen av. Det er derfor et utrolig viktig bidrag for fotballgruppa og hele lokalsamfunnet både dere arbeidsvillige dugnadsfolk og gode sponsorer her gir.     
585 barn på Europris Vårcup!

Postet av Fotball den 8. Mai 2019

585 jenter og gutter 8-12 år var med på Vårcupen lørdag 4. mai. Det var et solid oppsving fra 504 i 2018.

Cupkomitéen, med turneringsleder Hilde Bjorå i spissen, jobbet iherdig i vinter med å få med flere lag enn de to foregående årene, da det var en merkbar nedgang i deltakelsen. Det er gøy å registrere at arbeidet gav positive resultater i form av flere lag og flere spillere som var med. Nå vil komitéen garantert jobbe videre framover mot neste års cup, for å prøve å øke oppslutningen enda litt i 2020.

Otra G-9 og Lia G-9 var mellom lagene som spilte Europris Vårcup på Evje lørdag 4. mai. Foto: Geir Daasvatn
Europris Vårcup - Lagbilder

Postet av Fotball den 5. Mai 2019

Hele 80 lag var med på Europris Vårcup på EHbanen lørdag 4. mai. Her er lagbilder av alle sammen!

Europris Vårcup - Lagbilder
Tusen takk for en strålende fotballdag!

Postet av Fotball den 4. Mai 2019

Vindbart sitt G-12 lag kan være eksempelet på fotballgleden som ble vist på EHbanen under Europris Vårcup lørdag 4. mai!
 Vindbart G-12. Foto: Geir Daasvatn
Da vi stod opp i dag morges, i seks kuldegrader, fryktet vi en iskald og vindfull dag. Men i stedet ble det ganske snart en omtrent passelig vårdag, som var nesten ideell å spille fotball på. 

Vi vil gjerne takke alle dere jentene og guttene som var på banen, alle dere ungdommer som dømte - sammen med dere litt mer rutinerte på ettermiddagen, dere foreldre og foresatte m.fl. som gjorde en strålende dugnadsinnsats i matteltet og kiosken, på parkeringsplassen, i søppelryddingen, i kakebakingen, som fotografer, dere som delte ut premier, dere rekordraske teltreiserer, alle dere som var med barna som trenere og lagledere, alle mammaer og pappaer, besteforeldre og søsken m.fl. som heiet så det ljomet helt bort i Trollbakken, og alle dere andre som gjorde små eller store dugnadsobber eller bidrog på annet vis i løpet av dagen eller forut for arrangementet. Uten et slikt enormt teamarbeid, der alle prøver å bidra positivt på sitt felt, hadde ikke Europris Vårcup vært noenting. 

Vi kommer tilbake med masse meir om den fine fotballdagen senere. Men altså: TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM VAR MED PÅ Å LAGE FOTBALLFESTEN PÅ EVJE I DAG!

 

 
VELKOMMEN TIL BARNEFOTBALLFEST!

Postet av Fotball den 3. Mai 2019

De aller siste forberedelsene er nå gjort på Evje stadion til Europris Vårcup i morra lørdag 4. mai. Cupsjef Hilde Bjorå og resten av cupkomitéen har gjort grundige forberedelser, og har kontroll på det meste. Alt skulle ligge til rette for en strålende fotballdag for oss alle sammen 💝

Det er veldig kaldt i lufta, spesielt på morraen, så alle bør ha med masser av varme klær. 

Vi skal prøve å lage et godt og effektivt arrangement. Men det viktigste er at barna og alle dere andre som er med har det GØY på Evje. Vi håper alle har lyst til å bidra positivt til at det skjer. 

Vi sees i morra tidlig. Velkommen til hver og en av dere 💝