Nye klubbdommere: For en gjeng!

Postet av Fotball den 4. Mai 2019

Ti av Otra IL fotball sine nye klubbdommere var med på Europris Vårcup lørdag. Det var deres aller første offisielle kamper som fotballdommere. 11-12 kamper skal de travleste ha dømt. 

Dømmingen gikk etter tilbakemeldingene fint. Som helt ferske dommere, uten noen som helst erfaring, må innsatsen sies å være helt ekstraordinær. Selvsagt er læringen såvidt begynt; men for en start! Vi er veldig stolte over å ha så mange forstandige og modne ungdommer i fotballgruppa.

For en gjeng dere er!

Disse ti debuterte alle som klubbdommere under Europris Vårcup lørdag. F.v. Jacob Kelly Ramsgaard, Brage Aasland, Kari Stulien Robstad, Ylva Aasland, Jenny Marie Leirvik-Nilsen, Sonja Jervidalo, Vegard Omnes Rike, Marius Hamre, Filip Lundgren og Martin Vasland. Foto: Geir Daasvatn
Unge klubbdommere får sin debut på Europris Vårcup!

Postet av Fotball den 24. Apr 2019

Otra IL fotball gjennomførte klubbdommerkurs rett før påske. Fotballgruppa fikk mange nye ungdommer med som klubbdommere. Det er utrolig gøy!

Sonja, Jenny Marie og Jakob er klare med fløyta til Europris Vårcup lørdag 4. mai. Tøffe ungdommer! Foto: Jon Gunnar Kjetså

Alle ungdommene er helt ferske som dommere. Da passer det perfekt å få dommerdebuten under Europris Vårcup, som er ei turnering der fotballgleden og smilet skal være i sentrum. Med god oppbacking og hjelp fra spillere, lagledere og tilskuere, vil de første kampene bli gode opplevelser som motiverer til videre satsing på dommergjerningen.

De som skal være med på Vårcupen er:

Martin Vasland - G14  

Vegard Omnes Rike - G15  

Filip Lundgren - G15  

Marius Hamre - G15  

Brage Aasland - G14   

Ylva Aasland - J14   

Kari Stulien Robstad - J14  

Jenny Marie Leirvik Nilsen - J14

Sonja Jervidalo - J14  

Jakob Kelly Ramsgaard - G14     

  

Dommeroppsettet for vårsesongen

Postet av Fotball den 23. Apr 2019

Her er dommeroppsettet for Otra IL fotball sine hjemmekamper i vårsesongen 2019. Det gjelder de kampene der NFF Agder ikke setter opp kretsdommere.

Fotballgruppa har gjennomført klubbdommerkurs for mange ungdommer før påske. Disse unge jentene og guttene skal nå ut og prøve seg som fotballdommere for første gang. Ta godt imot dem, og hjelp dem til å få gode og inspirerende erfaringer som dommere.

Dommeransvarlig i fotballgruppa i 2019 er Petter Imeland (bildet).

Dommeroppsett hjemmekamper Otrail 2019 vår.xlsx

Mange nye klubbdommere!

Postet av Fotball den 19. Apr 2019

Otra IL fotball har nå fått mange nye, unge klubbdommere!

Tirsdag 16. april var det klubbdommerkurs i Miljørommet i Otrahallen. Jon Gunnar Kjetså gjennomførte kurset. Det var moro at så mange ungdommer ville delta, og noen voksne også. Det var spesielt gøy at en del jenter blei med. 

Nå har Otra fotball mange ungdommer som kan dømme klubbkampene på EHbanen. Det er et kjempefint skritt framover for fotballgruppa. 

Ved siden av gleden og utfordringen ved å være fotballdommer, er honoraret for godkjente klubbdommere 200 kr pr. kamp. Det er altså en fin hobby som også kan gi litt lommepenger!