Æresprisen til John og Per Eivind!

Postet av Fotball den 22. Mar 2019

Høydepunktet under årsmøtet i Otra IL torsdag kveld var tildeling av Otra ILs Ærespris til dugnadsmannen John Vikstøl Gautestad og håndballtreneren Per Eivind Weckhorst. Æresprisen er den høyeste utmerkelsen i Otra IL, etter Æresmedlemskap.

Les mer om tildelingen på OpplevEvje.no

To stolte ledere i idrettslaget, Jan A. Haagensen (t.v.) og Tony Halsall (t.h), syns det var stor stas å kunne tildele Otra ILs Ærespris til de to dugnadsarbeiderene John Vikstøl Gautestad (nr. 2 f.v.) og Per Eivind Weckhorst. Foto: Geir Daasvatn 
Jannicke tilbake i fotballstyret!

Postet av Fotball den 8. Jan 2019

Jannicke Bakke har vært med i fotballstyret tidligere; i tiden rundt 2010. Nå er hun sannelig klar for en ny innsats i fotballgruppa. 

Jannicke går inn som styremedlem fra styremøte 30. januar. Hun skal ha ansvar for å skaffe dugnadsfolk  til Europris Vårcup, ansvar for å arrangere felles avslutningsfest på høsten og ellers delta i styrearbeidet på vanlig vis.

Det er stor stas for oss at Jannicke vil engasjere seg igjen. Tre sønner har hun som har vært veldig aktive i fotballen i mange år. Så helt borte fra fotballmiljøet har hun ikke vært, i årene etter at hun gav seg i styrevervet sist. 

Velkommen tilbake, Jannicke!
Tom Arild overtar som materialforvalter

Postet av Fotball den 7. Jan 2019

Tom Arild (t.h.) i godt selskap med Knut Albert og Torhild på LKB-Cup våren 2017. Foto: Geir Daasvatn

Tom Arild Homme har sagt seg villig til å overta vervet som materialforvalter etter Jan-Sverre Jensen. Jan-Sverre har som kjent flyttet til Kirkenes i løpet av jula, etter mange års trofast tjeneste for Otra IL.

Å holde orden på fotballutstyret er en svær og noen ganger tidkrevende jobb. Men Tom Arild er en veldig ryddig og flink mann, som vil skli rett inn i jobben. Han er også godt kjent med rutinene og miljøet i  fotballgruppa, etter flere år som trener for Jenter f. 2006 sammen med Knut Albert Hauan og Torhild Anette Brenna. Vi er  veldig takknemlige for at han vil påta seg vervet. Fotballstyret har vært litt tynt besatt det siste året, med bare fire styremedlemmer. Det med å få med flere dyktige frivillige inn i styret har derfor vært et stort mål. Jan-Sverre var etter eget ønske ikke med i styret.  

Formelt vil Tom Arild ta til i vervet etter styremøte 30. januar. Men han er alt nå godt i gang med å forberede jobben.  Det er dessuten ei spesielt spennende tid for fotballgruppa i tiden som kommer, med en forventet "overgang" til nytt klubbhus i løpet av våren. Det vil sikkert også gi bedre plass til å lagre og holde orden på fotballutstyret, enn hva som har vært mulig på "bakrommet" til Jan-Sverre på Idrettsbygget.

Du er hjertelig velkommen på laget, Tom Arild :)