Otra/Valle J15 suverene seriemestre

Postet av Fotball den 19. Okt 2022

Tabellen lyver aldri! Med to kamper igjen å spille, ligger 15-laget til Otra/Valle komfortable 10 poeng foran Våg på andre plass, og samarbeidslaget fra Setesdal kan dermed smykke seg med seriemestertittelen i 2. divisjon.

Tittelen ble sikra med råsterk borteseier mot Søgne/Greipstad. Otra/Valle starta kampen uheldig og fikk en tidlig scoring mot etter bare fem minutter. Mathilde Kjær Langeid brakte balanse i regnskapet etter en halvtimes spill. Otra/Valle fikk blod på tann, og selvsamme Kjær Langeid gjorde tomålsscorer av seg sju minutter seinere, noe som sikra ledelse 1-2 til pause.

I andre omgang kom Søgne/Greipstad tilbake med utligning til 2-2. Otra/Valle-jentene var ikke fornøyde med poengdeling og ville tilbake i ledelsen så fort som mulig. Anne Dyrland Hamre fikk æren av å sende laget sitt opp i ledelsen etter få minutter. I det 71. minutt fjernet Kristin Hodne all tvil med sitt 2-4-mål. Stilinga holdt seg til kampslutt. Så da var det bare å slippe jubelen løs for en imponerende borteseier og en maktdemonstrasjon av et seriemesterskap.

Det er utrolig gledelig å kunne gratulere stolte setesdøler med tittelen i en sesong som, så langt, har gitt oss voksne 33 mål på åtte kamper. Det er derfor grunn til å minne om at det er mulig å se de nybakte seriemesterne i aksjon på EH-banen allerede torsdag 20. oktober klokka 1800.

Årsmøte i fotballgruppa 2022

Postet av Fotball den 14. Feb 2022

Det inviteres til årsmøte i fotballgruppa til Otra IL. 

Torsdag 3. mars 2022 kl. 1900 i Klubbhuset ved EH - banen. 

Agenda: 

  1. Godkjenning av innkalling og agenda 
  2. Valg av møtedirigent, møtereferent og to representanter til å underskrive protokollen 
  3. Årsmelding 2021 
  4. Regnskap 2021 
  5. Fastsette treningsavgifter for 2022 
  6. Budsjett for 2022 
  7. Valg
  8. Status for ulike prosjekter
  9. Eventuelt
Fotballstyret ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen til årsmøte. 
Forslag og saker til møtet må meldes skriftlig til styret innen rimelig tid i forkant av møtet for å sikre en god behandling. 
Det er behov for nye personer i styret. Dette gjelder spesielt styrevervet som nettredaktør/sekretær. Kontakt valgkomiteen v/ Jon Gunnar Kjetså og Pål Andre Robstad for mer informasjon og forslag til kandidater. Det er også flere andre posisjoner på valg. Meld gjerne din interesse til valgkomiteen. 
Årsmelding, regnskap for 2021 og budsjett for 2022 vil bli tilgjengelig når dette er på plass.
For fotballstyret i Otra IL 2021-22
Andreas EngebrethsenAvslutningsfest for jenter og gutter 8-12

Postet av Fotball den 1. Nov 2021


Den 16. november mellom 18-20 kan fotballspillere mellom 8 og 12 år glede seg til en velfortjent avslutningsmarkering på Evjemoen kino og scene.

Det blir servert pølser, brus og kaffe. Jon Gunnar Kjetså, lokal fotballguru og bingokonge, vil lose alle trygt gjennom arrangementet. Han gleder seg særlig til CRAZY BINGO. Husk derfor å ta med ti kroner og egen penn. 

A-laget vinner igjen - slo Hisøy 2-1

Postet av Fotball den 5. Okt 2021


Otra vant 2-1 i bortekampen mot Hisøy 2. Noe som er Otras første seier på gudene vet hvor mange år. Tre poeng kan vise enormt viktig for at laget skal kunne fortsette framgangen utover høsten. Ikke la dere lure av at gutta ser deprimerte ut på bildet, de har simpelthen vært del av en mektig laginnsats over nitti minutter med tre poeng som belønning for strevet.

Utegående reporter, Jon Gunnar Kjetså, som tydelig preget av å være høyt oppe,  har produsert et ekstatisk og usammenhengende multimedieshow av en kamprapport. Han kan melde om et Otra som tok tak i kampen og fikk uttelling allerede etter ett minutt. Gunnar Kvåle "mæla" ballen gjennom til Andreas Gjelsvik som gjorde resten og Otra kom i føringa. Ledelsen holdt ut omgangen. 

Tidlig i andre omgang pådro Hisøys råtass, Frode Olsen, seg sitt andre gule kort og rusla i dusjen. Otra kunne dermed fullføre kampen med én mann mer på banen. Otra utnytta overtallet etter 69 minutter hvor assistkongen, Gunnar Kvåle, slo en "umulig" pasning som Torgeir Helle på "umulig" vis fikk tak i og omsatt i scoring. 2-0 og en mann mer skulle jo borge for å kontrollere kampen inn. Det skjedde strengt tatt ikke. Hisøy gjorde det litt for spennende da de reduserte 12 minutter før full tid. Avslutninga på kampen betegnes som litt "travel." Men heroisk forsvarsinnsats redda dagen.

Alt i alt en solid laginnsats som tross alskens smårusk gir oss enda mer tro på gutta som gjenreiser A-lagsfotballen i Otra IL.
Damelaget ønsker enda flere spillere

Postet av Fotball den 19. Aug 2021

Har du lyst til å være med å trene fotball? Otras damelag er til nå 12 jenter/damer som ønsker å starte opp med fotballtrening igjen, men vi vil gjerne ha med enda flere! 


All informasjon om treningene vil bli gitt på vår Facebook-side. Har du spørsmål, eller ønsker du en invitasjon til siden ta kontakt med Helene S. Wenstøp på tlf. 952 95429 eller på HSW_93@hotmail.com