Kunstgressbanen brøytet!

Postet av Fotball den 7. Feb 2019

Vi har vært så heldige å få brøytet EHbanen tidlig i år! 

Det er vår gode samarbeidspartner og sponsor Evjemoen Næringspark som har leid bort traktoren sin for en billig penge. Så har Tore Tveit utført selve brøytejobben på dugnad. 

Det er kommet endel snø i det siste. Men det er adskillig mindre enn i fjor vinter. Når nesten all snøen nå i tillegg alt er fjernet fra banen, er det godt håp om at vi kan komme ut på grønt gress mye tidligere enn våren  2018. Dette ser lovende ut!

Takk til Evjemoen Næringspark for stor velvilje, og Tore for en kjempe dugnadsinnsats!
Kjempejobb av J-15!

Postet av Fotball den 16. Jan 2019

Jenter-15 gjorde tirsdag kveld en svær jobb med å fylle strøsand i små poser, og deretter fylle flere hundre bøtter med de små posene. Strøsanden skal være til hjelp for eldre og uføre i kommunen, som trenger enkel tilgang til sand på glattholka.

Oppdraget ble utført for Evje og Hornnes frivilligsentral. Jentene jobbet meget bra, og fikk som betaling en god slump med penger.  De skal gå til å dekke kostnader i forbindelse med Dana Cup til sommeren. 

Les masse mer om dugnadsjobben på OpplevEvje.no.

 
Tore kaller inn til dugnad!

Postet av Fotball den 15. Jan 2019

Tirsdag kveld skal Jenter-15 gjøre en svær dugnad med å fylle strøsand i små plastposer for Evje og Hornnes Frivilligsentral. Strøsanden blir delt ut til eldre og andre som sliter på glatta. 

Det er én av trenerene for jentene, Tore Tveit, som har avtalt dugnaden for å hjelpe jentene med å tjene inn litt penger til Dana Cup-turen i sommer. Tore jobber som kjent på Evjemoen, i Evjemoen Næringspark, og jobben er i en av garasjene til Næringsparken. 

Lykke til med jobben! 

  

  
Knallsuksess med dugnad!

Postet av Fotball den 28. Des 2018

Jenter-2004, som vil være J-15 i 2019, har hatt en stor dugnadsobb i vinter med å selge Trysil-sokker til inntekt for tur til Danmark og Dana Cup til sommeren. Ved siden av salg privat til venner og kjente, hadde jentene to dager med stand på Europris Evje siste helga før jul. Der solgte de sokker, vedsekker, kaker, vafler og kaffi m.v. Det var flott gjort av vår eminente samarbeidspartner å la jentene få lov til å være der, midt i inngangspartiet, i den aller travleste juletrafikken. 

Manager Tore Tveit melder svært så fornøyd at det trolig vil bli et overskudd på dugnadsjobben på rundt 12.000-13.000 kroner. Jentene har også planer om flere dugnadsjobber utover vinteren. Blant annet skal de hjelpe til med å fylle strøsand i sekker for Evje og Hornnes frivilligsentral. De skal også ha kiosksalg under miniturneringa i Evje flerbrukshall senere i vinter.

- Max.prisen for Danmarksturen pr. jente er 3.000 kroner. Resten dekker fotballgruppa, forteller Tore. Jentene har nok alt redusert egenandelen til 2.000 kroner nå. Vi satser på å komme ned på null, eller ihvertfall veldig nærme, ler Tore som er full av planer for inntektsgivende tiltak framover.

Bra jobba, jenter! Og takk igjen til Europris Evje for sporty innstilling!

Jenter-15 på Europris Evje i helga!

Postet av Fotball den 19. Des 2018

Det er en aldri så liten juleferie fra fotballen. Men Jenter-15 som de blir (født 2004) er alt i god gang med å planlegge neste fotballsesong. Jentene er påmeldt i Dana Cup til sommeren. Da trengs det masse penger for å betale turen!

Fredag 21. og lørdag 22. desember har jentene stand ved inngangen til Europris Evje på Verksmoen. De selger sokker, vedsekker og ikke minst vafler, kaffi og kake. Alt overskuddet går rett inn i reisekassa til Danmarks-turen.

Vi har forhørt oss litt om dugnaden med manager Tore Tveit: 

- Det blir spennende å se om dette kan gi en del inntekter. Helga før julaften vil jeg jo tippe at trafikken er stor av handlende på Europris. Så både jentene og vi i støtteapparatet har stor tro på at dette kan bli to kjempedager for oss. Og uansett om det ikke skulle bli det store overskuddet, er det knallgøy å være midt i blant folk, og der det skjer noe!

Skal du en tur innom Europris Evje i helga, setter jentene garantert pris på om du tar deg en liten pause ved standen deres for en kaffi og et kakestykke!

Tusen takk til vår eminente samarbeidspartner Europris Evje, som lar jentene slippe til i butikken på noen av årets kanskje aller travleste handledager.