Bruk av klubbhus

Postet av Fotball den 22. Jun 2021

Instruks for bruk av Otrahuset

Fotballgruppa pr 22.6.2021

 

Informasjon til alle brukere av Klubbhuset ved EH – banen

Alle lag i fotballgruppa oppfordres til å bruke møterommet i klubbhuset. Her kan man holde ulike møter, sosiale lag eller annet moro som dere selv ønsker. Inviter gjerne nye eller tidligere spillere til slike arrangementer.

Ved bruk av klubbhuset skal dette avtales med Linda Wienenga (90543147) for bruk på dagtid, eller på kveldstid med Tony Halsall (90781614).

Fotballgruppa disponerer en nøkkel som henger i nøkkelboks i kiosken, på venstre side rett innenfor døra på kortveggen. Koden kan fås ved kontakt med styremedlemmer, henholdsvis Svein Birkeland (91356624) eller Andreas Engebrethsen (90116216). Nøkkelen brukes til hovedinngangen og neste dør i klubbhuset. Innenfor dør nummer to finnes et alarmdisplay på venstre side. Kode til alarm fås på samme måte av Svein eller Andreas.  Vi ber om at disse kodene ikke spres utover våre brukere, ei heller oppbevares skriftlig.

I møterommet finnes det tv-boks med vanlige kanaler og tilkobling med Hdmi og Cromecast. Det er åpen nettilgang i lokalene. Her er det mulighet for å samles til fotballkamp på Tv, en spennende film eller en pizzakveld.    

Lokalene er leid ut på dagtid og det er derfor ekstra viktig å forlate stedet i minst like god forfatning som når man kom. Se generelle instrukser for bruk nedenfor. Vi ber også om at aktuelle Corona bestemmelser overholdes enn så lenge.

Fotballgruppa håper alle våre lag vil bruke lokalene til glede for sine spillere.  

 

Generelle instrukser.

Hold avstand – 1 meter.

Personer som har symptomer på luftveisinfeksjon kan ikke delta på møter/samlinger.

Det skal føres liste over alle deltagere som spares på i 10 dager.

Benytt håndsprit.

Alle kontaktflater skal vaskes med overflatedesinfeksjonsmiddel før og etter møtet.

Ta med egen kaffe.

Benyttes kaffekopper etc. settes det i oppvaskmaskinen.

Rydd etter deg og tørk av kjøkkenbenk.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.