Kjempestemning på Jentefotballens dag!

Postet av Fotball den 17. Jun 2019

Rundt 50 jenter 8-15 år hadde en knallgøy fotballdag, da NFF Agder og Otra IL fotball samarbeidet om Jentefotballens dag på Evje stadion søndag 16. juni.

Det var jentefotballansvarlig i NFF Agder, Elin Hjemdal, som var ansvarlig for det fotballfaglige innholdet. Jentene ble delt i fire grupper etter alder. Den første timen var det forskjellige tekniske øvelser, tilpasset jentenes alder og utviklingsnivå. Otras egne jentetrenere, pluss Zani og Haris Hadzic som keepertrenere, hadde ansvaret for gjennomføringen i hver enkelt gruppe.  

Etter en god pause og frukt, og masse vann i den stekende heten, var den andre timen ei økt med fotballspilling. Innsatsen var på topp, sjøl om det ikke var så lett å holde dampen oppe i varmen.

Jentene gav uttrykk for i etterkant at det hadde vært ei kjempegøy fotballøkt. Otra-trenerene gjorde en skikkelig bra jobb med de ulike gruppene. Elin bistod hele tiden med gode råd og oppmuntring. Kan hver eneste jentetrening i alle aldersklassene holde dette nivået framover, går jentefotballen i Otra IL ei flott framtid i møte!

Takk til Elin som kom oppover heilt fra Kristiansand, og som hadde laget i stand et meget bra sportslig opplegg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.