Cilly season: Smeland til Manchester?

Postet av Fotball den 7. Jun 2019

Etter å ha sittet på tribunen i CL-finalen mellom Liverpool og Tottenham, ryktes det nå at stopperkjempen Ricky Smeland i stedet kan være på vei til Manchester. 

Ricky er observert i Manchester sammen med sentrale personer i støtteapparatet til ManU. Foto: Privat

Sikre kilder oppgir å ha sett Ricky på vei sørover, et sted etter Kilefjorden. Godt plasserte kilder på Evjeheimen kan fortelle om manglende middagslukt fra Hovslagervegen den siste uka. 

Otrail.no har ringt veterantrener Tore Tveit for en kommentar. Tveit som for fem år siden, nærmest ville gi vekk forsvarskjempen sin, er nå i en situasjon der et salg vil innbringe enorme summer. Tore har sin egen vei med ordtaket; "er du gammel nok, er du god nok". TT er knapp i kommentaren, men vi får lirket ut av ham at det på Sørlandet er knapphet av like gode spillere som Ricky og at det kanskje blir feil å selge ham i dette overgangsvinduet. Han lar det skinne igjennom at Moseid og Hegghaug ikke er voksne nok for en slik lederposisjon i veteranlaget, ennå. Og Faremo og Olsen har for mange offensive kvaliteter til at de kan ta ansvar i bakre ledd. Konklusjonen til Tveit er at summen må over fem millioner € for at salget skal godkjennes. 

Tveit er også bekymret for at den nest-raskeste spilleren i troppen kan forsvinne. Tveit vil da ikke ha noen igjen som matcher ham på hurtighet, og etter at Jensen forsvant til Kirkenes FK er det heller ingen teknisk gode spillere å måle seg mot. Så Tveit ser mørkt på et salg i år. 

Men som han sier; alt kan skje i fotball bare summen er høy nok.

Ricky har en grasiøsitet i spillet sitt, og en overraskende hurtighet den lett aldrende kroppen tatt i betraktning, som vi må tilbake til "Bollis" Pedersen sine velmaktsdager for å finne maken til. Foto: Geir Daasvatn Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.