G-16: Sterkt bortepoeng mot Vigør 2

Postet av Fotball den 26. Mai 2019

G-16 fulgte opp seieren mot Randesund med å spille 3-3 mot Vigør 2 på Hellemyr torsdag kveld. 

Det var en uhyre sterk laginnsats fra guttene som gav det gode resultatet. Ballbesittelsen var vel kanskje 80-20 i favør av Vigør. Til tross for det store overtaket ute i banen, spilte ikke Vigør seg til alt for mange åpne målsjanser før helt mot slutten av kampen. Det var forsvarsspillet og keeperspillet som var spesielt bra denne gang. Forsvaret er normalt lagets svakeste lagdel, så det var utrolig moro at disse gutta endelig fikk hentet fram sitt beste og vist hva de kan.

Otra ledet 3-1 til et stykke ut i 2. omgang. Bohtaw Dah (2) og Mats Abusland Dyrland var målskorere. Det var på lynkjappe kontrastøt skoringene kom. Mats skorte med et herlig skudd på halv volley, stang inn etter en nydelig teknisk utførelse. 

Vigør presset enormt på mot slutten, men klarte bare ved et under å få inn kun to mål. I kampens siste sekunder bommet hjemmelaget på åpent mål. På ett vis var det derfor endel flaks med i bildet, når kampen ebbet ut med 3-3. På den andre siden var det et fortjent poeng, etter den kanskje beste kampen dette laget har spilt, den sterke motstanden tatt i betraktning.

Laget: Jonas Ose, Sjiar Amadi, Rune Smith Aas, Hauk Nikolas Frøysnes, Morten Kjetså, Mats Abusland Dyrland, Bohtaw Dah, Sondre Hodne, Åsmund Nesdal Kile. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.