Litt info fra banemester Geir

Postet av Fotball den 12. Mai 2019

Det er enorm aktivitet i fotballgruppa nå, og i tillegg spiller Valle IL alle sine kamper på Evje stadion. Det er derfor et stort trykk på banene, og den gamle gressbanen er tatt i bruk for å få plass til all aktiviteten. 


Pga at gressmatta er i heller dårlig forfatning akkurat nå i starten av vårsesongen, har jeg merket opp en stor 7er bane på langs der gresset er mest brukbart. Det er for at de lagene som skal spille kamp der skal ha et noenlunde OK underlag. 

Men veldig snart vil banen bli "snudd" på tvers, og jeg vil merke opp to (mindre) 7er baner. Da blir det alltid plass til minst to kamper, kamp/trening eller to treninger samtidig. Det håper jeg å få gjort i løpet av uka. 

Tony Halsall har vært og gjødslet banen, og med litt varme framover vil gresset omsider begynne å gro. Tony skal også etter planen gjøre en operasjon med å vertikalskjære gressmatta. Det vil jevne ut underlaget noe, få vekk mye av mosen og hjelpe til så gressveksten tar seg opp. Så i løpet av 1-2 uker nå burde gressbanen være noenlunde brukbar til både trening og kamp. 

Jeg minner om at alle spørsmål m.v. om bruk/disponering av både kunstgressbanen og gressbanen til trening/kamp må tas opp med baneansvarlig Thomas Odde. Thomas må ha full oversikt over alt som skjer på banene til enhver tid, slik at han kan samordnes aktivitetene på en god måte. 

Så vil jeg gjøre så godt jeg kan for å holde banene i god stand, så det er en fornøyelse å spille fotball på dem.


Beste hilsen Geir

Evje gressbane 6. mai 2019. Ikke helt Wembley, men fullt brukbart til fotball. Foto: Geir Daasvatn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.