Sesongåpning av Evje gressbane

Postet av Fotball den 9. Mai 2019

Det har ved en feil blitt satt opp to kamper samtidig på Evje i dag. Men det løser seg fint ved at den ene kampen spilles på gressbanen.

I går var Tony Halsall på plass med traktoren og gjødslet banen. Banemester Bob klippet gresset for første gang i år. I dag har det duskregnet litt, slik at banen er fin og grønn. Og - ikke minst - myk og god å løpe på. Bob har skrittet opp og merket banen med stor presisjon. Han har en sikker skrittlengde, den mannen.

I gamle dager, rundt 1970-tallet, ville vi nok gledet oss som barn over så fin og grønn en bane i begynnelsen av mai. Det er selvfølgelig ikke like spennende å komme ut på gresset for ungdommen i dag, når det ligger en perfekt kunstgressbane og frister rett over gjerdet. Men vi håper de som skal bruke banen i kveld får en gøy opplevelse, og ønsker alle lykke til med årets første kamp på Evje gressbane.

PS: Kampen i dag er muligens bare den tredje totalt på banen de siste sju år. Etter at kunstgressbanen kom høsten 2011, settes alle kamper opp der. 

Gressbanen i dag 9. mai. Foto: Geir Daasvatn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.