Renovering av Idrettsbygget i gang - To garderober stengt!

Postet av Fotball den 8. Mai 2019

I denne uka kom endelig den etterlengtede renoveringen av Idrettsbygget ved Evje stadion i gang. Prosjektleder fra kommunens side er Steinar Tjessem. Otra-kjenningen Morten Tjessem Våge jobber i kommunen i sommer, og skal utføre mye av jobben. Deler av bygget vil være stengt i perioder.

Morten Tjessem Våge (t.v.) har sommerferie fra studiene sine, og kommer til å jobbe mye på Idrettsbygget i vår og sommer. Steinar Tjessem er prosjektleder, og har overoppsyn med renoveringen. Foto: Geir Daasvatn 

I tiden renoveringen pågår må deler av bygget stenges for ordinær bruk. Fra og med nå og ei stund framover er de to garderobene til høyre for trappa stengt. DE MÅ IKKE BRUKES! Det er oppslag på dørene som opplyser om dette, så det skal ikke være mulig å ta feil.

De to andre garderobene, til venstre for trappa, kan brukes som vanlig.  

Idrettsbygget ble offisielt åpnet i 1974. Det er ingen stor hemmelighet at bygget er blitt kraftig nedslitt i årenes løp. I budsjettmøtet i Evje og Hornnes kommunestyre i desember 2018 ble det satt av penger i 2019-budsjettet til en totalrenovering av bygget, beregnet til om lag 1,3 millioner kroner.

Vi i Otra IL er veldig takknemlige for at politikerene i bygda nå endelig fant økonomisk rom til denne helt nødvendige oppgraderingen. I tillegg til Otra ILs egne medlemmer, og besøkende idrettsutøvere, vil også alle skoleelevene som bruker bygget få mye triveligere forhold framover. Det er kanskje den aller viktigste gevinsten ved oppussingen.

Idrettsbygget 7. mai. Arbeidet er alt godt i gang. Det er de to garderobene nærmest som nå er stengt en periode. Foto: Geir Daasvatn

 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.