Vårcupteltet opp på rekordtid!

Postet av Fotball den 2. Mai 2019

Når man har en god plan, går ting raskt! Foto: Privat

Morten Aasland har tatt over som ansvarlig for å sette opp teltet/kiosken til Europris Vårcup. Generaldirektøren på Evjemoen og sjefstrener for veteranlaget, Tore Tveit, har hatt ansvar for dette tidligere år. Men Tore har utrolig mange baller i lufta i 2019, og har altså måttet levere over dette ansvar til sin elev i rullatorgengen Morten.

Teltet ble i år satt opp på rekordtid. Veteranen Svein Arne Olsen som har vart med flere år tidligere, under Tore Tveit sin ledelse, kunne ikke på noen måte tro at det var fysisk mulig at få opp et slikt telt så fort. Han hadde regnet med at spandere mesteparten av 1. mai-kvelden som tidligere år. 

Men under Morten sin kyndige ledelse, og med god støtte i en del høykvalifisert svensk byggledelse, var teltet oppe på under 30 minutter! Det ryktes allerede at Morten vil kreve reforhandling av 3-årskontrakten med rullatorgengen på grunn av sin høye effektivitet, og Tore går en hard tid i møte!

Byggeleder Morten hilser til alle som var med på dugnaden, og takker hver enkelt for en fremragende innsats. Foto: Privat


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.