54 lag 8-10 år på Europris Vårcup

Postet av Fotball den 21. Apr 2019

Slik vi har meldt tidligere, er det en gledelig økning av antall påmeldte lag til Europris Vårcup, som spilles på EHbanen lørdag 4. mai. 82 lag skal være med totalt.

Det er 54 påmeldte lag for aldersklassene 8-10 år. i 2018 var det 43.

Kampene for disse yngste klassene, 108 5er-kamper alt i alt, vil starte kl. 09:00 og være ferdigspilte kl. 13.30. Alle lag spiller da fire kamper á 13 min. 

På grunn av få påmeldte lag i Jenter-8, er den klassen slått sammen med Jenter-9.

Cupkomitéen jobber på høytrykk for å sette opp et greit kampprogram, med de fire kampene til hvert lag fordelt utover formiddagen på en noenlunde fornuftig måte. 

Plassen (bare seks 5er-baner), ønske om at langvegsfarende ikke spiller aller tidligst på morgenen, ønske om at lag fra samme klubb ikke spiller mot hverandre, ønske om at lag fra samme klubb spiller etter hverandre (men ikke samtidig) og mange andre hensyn, gjør at kabalen ikke er så lett å få til å gå opp. Men når jobben er ferdig, og oppsettet er klart, håper vi at det skal være OK for de aller fleste. Siktemålet er å få sendt oppsettet til lagene lørdag 27. april. Om det skulle drøye til over helga, gir tidspunktene ovenfor i alle tilfeller den ytre rammen for dagen.

Det viktigste er uansett at jentene og guttene har en knallgøy fotballdag på Evje 4. mai!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.