Alle kampoppsett kan bli endret

Postet av Fotball den 28. Mar 2019

Kampoppsettene for mange lag er kommet fra Agder Fotballkrets. De som mangler kommer de nærmeste dagene. Alle trenere, lagledere og spillere må merke seg at det kan komme endringer i kampoppsettene fram mot seriestart.

For det første kan det være nødvendig å flytte rundt på noen av Otra sine hjemmekamper, for å få til en optimal utnyttelse av EHbanen. Alle lag ønsker i utgangspunktet både å spille kamper og ha alle sine treninger på EHbanen. Aktivitetene må derfor planlegges nøye, så kapasiteten blir maksimalt utnyttet.

For det andre kan det være andre forhold enn banesituasjonen som gjør det nødvendig med endringer. Leirskoler, konfirmantundervisning, cupdeltakelser og masse andre ting kan dukke opp, og gjøre det nødvendig å flytte kamper til annen dag/tid.

Kampoppsettene må derfor enn så lenge betraktes som midlertidige, som et utgangspunkt. Så jobber fotballstyret på spreng med å planlegge aktivitetene på banen, slik at både kamper og treninger skal kunne gjennomføres på en mest mulig uforstyrret måte gjennom sesongen.

Hvis det er spørsmål til banedisponeringen, er Thomas Odde i sportslig utvalg hovedansvarlig for den. Ta kontakt med Thomas hvis det er spørsmål om dette.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.