Treningstidene for EHbanen i 2019 kommer så snart kampoppsettet er klart!

Postet av Fotball den 23. Mar 2019

Sportslig utvalg jobber på spreng med å lage et godt oppsett for treningstidene på EHbanen i 2019. Treningstidene blir vedtatt og kunngjort til alle så snart kampoppsettet for alle lag foreligger.

Terminfestede kamper må alltid gå foran treninger. Derfor er det ikke så lurt å legge treninger på de mest travle kampdagene. Det vil oftest være mandag og onsdag rundt kl. 18:00-20:00. Treningstid her for et lag vil fort føre til at laget må finne et annet sted å trene den kvelden, pga. kamper som må gå foran.

Det mangler fortsatt kampoppsett for noen lag - de yngste - før oversikten over alle kamper på EHbanen i 2019 er komplett. Ventelig kommer disse oppsettene fra Agder Fotballkrets i løpet av et par uker. Derfor er det heller ikke hensiktsmessig å fastsette treningstidene enda. 

Lag som har treningstider pr. i dag fortsetter bare som før med det. 

Lag som har spørsmål til treningstidene tar kontakt med Thomas Odde i sportslig utvalg for avklaring. Ingen lag må flytte rundt på treningstider, eller avtale ekstratreninger eller treningskamper, før det er klarert med og godkjent av Thomas. 

Thomas Odde - E-post: thomas.odde@kruse-smith.no Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.