10.000 nye kroner fra YX Evje til Otra IL!

Postet av Fotball den 22. Mar 2019

En takknemlig daglig leder i Otra IL, Tony Halsall, tar på vegne av badmintongruppa imot den rause gaven av innehaver Egil Bjorå på YX Evje. Foto: Geir Daasvatn

Under årsmøtet i Otra IL torsdag kveld kom Egil Bjorå på YX Evje med en ny sjekk på 10.000 kr til Otra IL, som et ledd i sponsoravtalen om "Otravasken". Denne gang er det badmintongruppa som skal få nye godt av støtten.

Hver gang du tar en Otravask av bilen på YX Evje, går 10 kroner av betalingen til Otra IL! I Egil har i tillegg garantert at bidraget fra YX Evje skal være minimum 10.000 kr hvert år.

Ingen på årsmøtet, ikke engang YX-sjefen selv, kunne nøyaktig huske når avtalen ble inngått. Men etter litt dykk i arkivet tror vi året var 2012 (bildet under). I perioden 2012-2018 har således YX Evje tilført Otra IL 70.000 kr bare på denne ene avtalen. I tillegg kommer flere andre sponsoravtaler og samarbeidsprosjekter. Som leseren skjønner, er YX Evje en enormt viktig medspiller for Otra IL.

Tusen takk til YX Evje og Egil for 10.000 kr til badmintongruppa for 2018, og for avtalen om Otra-vasken som vi håper kan bestå lenge enda!   

Egil og Tony besegler avtalen om Otravasken i mars 2012 med et håndtrykk. Foto: Geir DaasvatnKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.