Tom Arild overtar som materialforvalter

Postet av Fotball den 7. Jan 2019

Tom Arild (t.h.) i godt selskap med Knut Albert og Torhild på LKB-Cup våren 2017. Foto: Geir Daasvatn

Tom Arild Homme har sagt seg villig til å overta vervet som materialforvalter etter Jan-Sverre Jensen. Jan-Sverre har som kjent flyttet til Kirkenes i løpet av jula, etter mange års trofast tjeneste for Otra IL.

Å holde orden på fotballutstyret er en svær og noen ganger tidkrevende jobb. Men Tom Arild er en veldig ryddig og flink mann, som vil skli rett inn i jobben. Han er også godt kjent med rutinene og miljøet i  fotballgruppa, etter flere år som trener for Jenter f. 2006 sammen med Knut Albert Hauan og Torhild Anette Brenna. Vi er  veldig takknemlige for at han vil påta seg vervet. Fotballstyret har vært litt tynt besatt det siste året, med bare fire styremedlemmer. Det med å få med flere dyktige frivillige inn i styret har derfor vært et stort mål. Jan-Sverre var etter eget ønske ikke med i styret.  

Formelt vil Tom Arild ta til i vervet etter styremøte 30. januar. Men han er alt nå godt i gang med å forberede jobben.  Det er dessuten ei spesielt spennende tid for fotballgruppa i tiden som kommer, med en forventet "overgang" til nytt klubbhus i løpet av våren. Det vil sikkert også gi bedre plass til å lagre og holde orden på fotballutstyret, enn hva som har vært mulig på "bakrommet" til Jan-Sverre på Idrettsbygget.

Du er hjertelig velkommen på laget, Tom Arild :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.