Knallsuksess med dugnad!

Postet av Fotball den 28. Des 2018

Jenter-2004, som vil være J-15 i 2019, har hatt en stor dugnadsobb i vinter med å selge Trysil-sokker til inntekt for tur til Danmark og Dana Cup til sommeren. Ved siden av salg privat til venner og kjente, hadde jentene to dager med stand på Europris Evje siste helga før jul. Der solgte de sokker, vedsekker, kaker, vafler og kaffi m.v. Det var flott gjort av vår eminente samarbeidspartner å la jentene få lov til å være der, midt i inngangspartiet, i den aller travleste juletrafikken. 

Manager Tore Tveit melder svært så fornøyd at det trolig vil bli et overskudd på dugnadsjobben på rundt 12.000-13.000 kroner. Jentene har også planer om flere dugnadsjobber utover vinteren. Blant annet skal de hjelpe til med å fylle strøsand i sekker for Evje og Hornnes frivilligsentral. De skal også ha kiosksalg under miniturneringa i Evje flerbrukshall senere i vinter.

- Max.prisen for Danmarksturen pr. jente er 3.000 kroner. Resten dekker fotballgruppa, forteller Tore. Jentene har nok alt redusert egenandelen til 2.000 kroner nå. Vi satser på å komme ned på null, eller ihvertfall veldig nærme, ler Tore som er full av planer for inntektsgivende tiltak framover.

Bra jobba, jenter! Og takk igjen til Europris Evje for sporty innstilling!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.