Otra/Valle J15 suverene seriemestre

Postet av Fotball den 19. Okt 2022

Tabellen lyver aldri! Med to kamper igjen å spille, ligger 15-laget til Otra/Valle komfortable 10 poeng foran Våg på andre plass, og samarbeidslaget fra Setesdal kan dermed smykke seg med seriemestertittelen i 2. divisjon.

Tittelen ble sikra med råsterk borteseier mot Søgne/Greipstad. Otra/Valle starta kampen uheldig og fikk en tidlig scoring mot etter bare fem minutter. Mathilde Kjær Langeid brakte balanse i regnskapet etter en halvtimes spill. Otra/Valle fikk blod på tann, og selvsamme Kjær Langeid gjorde tomålsscorer av seg sju minutter seinere, noe som sikra ledelse 1-2 til pause.

I andre omgang kom Søgne/Greipstad tilbake med utligning til 2-2. Otra/Valle-jentene var ikke fornøyde med poengdeling og ville tilbake i ledelsen så fort som mulig. Anne Dyrland Hamre fikk æren av å sende laget sitt opp i ledelsen etter få minutter. I det 71. minutt fjernet Kristin Hodne all tvil med sitt 2-4-mål. Stilinga holdt seg til kampslutt. Så da var det bare å slippe jubelen løs for en imponerende borteseier og en maktdemonstrasjon av et seriemesterskap.

Det er utrolig gledelig å kunne gratulere stolte setesdøler med tittelen i en sesong som, så langt, har gitt oss voksne 33 mål på åtte kamper. Det er derfor grunn til å minne om at det er mulig å se de nybakte seriemesterne i aksjon på EH-banen allerede torsdag 20. oktober klokka 1800.