J-13: Tap mot Donn, men jentene spilte bra!

Postet av Fotball den 1. Sep 2019

Jenter-13 var til Kristiansand og spilte mot Donn før helga. Resultatet blei 2-6 tap. Men trener Knut Albert Hauan fant mye positivt ved kampen, og har laget dette fine referatet.

God kveld. Donn-Otra 6-2.
Det blei dessverre tap borte imot Donn.
Men, det gjør ingenting, for jeg synes jentene spilte veldig bra idag! 😀 Vi spilte til tider veldig bra fotball, og presset Donn kraftig bakover. Vi gav de kamp, og det var gøy.

Vi begynte kampen med et uheldig selvmål, 1-0.

Så spilte vi veldig gjevnt lenge og spillet bølget litt frem og tilbake. Så fikk vi endelig mål på et innlegg i frå Emma, som Kristin satte til side for keeper. 1-1 Så blei det 2-1 etter en corner til Donn, og rett før dommeren blåste til pause, blei det 3-1.

I pausen så vi mulighet for å ta igjen dette, og var med godt mot og helt klar for ny omgang før dommeren blåste igang igjen. Vi gikk rett i angrep og presset Donn til tilbakespill til keeper, som hun dessverre tok med hendene. Dommeren dømte frispark til Otra inne i 5 meteren! Donn satte hele laget i mur på målstreken, og diskusjonen gikk heftig blant Otra-jentene, hvordan skal vi få mål nå?! Legg pasning ut, få bevegelse i muren og skyt sa treneren... 😉 Synnøve la ut en 2m pasning til Emma, og hun banket ballen sikkert i mål!👍👏 Nå øynet vi sjansen for å ta igjen ledelsen til Donn😀 Vi hadde medvind og antydning til solgløtt i ryggen, så dette burde gå veien, men Donn ville det annerledes. De hadde ca. tre kjappe kontringer med bra avslutninger som var vanskelig for forsvaret og keeper å få stoppet, så sluttresultatet endte 6-2.

Vi var enige om at resultatet ikke betydde noen ting, for vi spilte bra og jentene hadde det gøy på banen.