Bruk av klubbhus

Postet av Fotball den 22. Jun 2021

Instruks for bruk av Otrahuset

Fotballgruppa pr 22.6.2021

 

Informasjon til alle brukere av Klubbhuset ved EH – banen

Alle lag i fotballgruppa oppfordres til å bruke møterommet i klubbhuset. Her kan man holde ulike møter, sosiale lag eller annet moro som dere selv ønsker. Inviter gjerne nye eller tidligere spillere til slike arrangementer.

Ved bruk av klubbhuset skal dette avtales med Linda Wienenga (90543147) for bruk på dagtid, eller på kveldstid med Tony Halsall (90781614).

Fotballgruppa disponerer en nøkkel som henger i nøkkelboks i kiosken, på venstre side rett innenfor døra på kortveggen. Koden kan fås ved kontakt med styremedlemmer, henholdsvis Svein Birkeland (91356624) eller Andreas Engebrethsen (90116216). Nøkkelen brukes til hovedinngangen og neste dør i klubbhuset. Innenfor dør nummer to finnes et alarmdisplay på venstre side. Kode til alarm fås på samme måte av Svein eller Andreas.  Vi ber om at disse kodene ikke spres utover våre brukere, ei heller oppbevares skriftlig.

I møterommet finnes det tv-boks med vanlige kanaler og tilkobling med Hdmi og Cromecast. Det er åpen nettilgang i lokalene. Her er det mulighet for å samles til fotballkamp på Tv, en spennende film eller en pizzakveld.    

Lokalene er leid ut på dagtid og det er derfor ekstra viktig å forlate stedet i minst like god forfatning som når man kom. Se generelle instrukser for bruk nedenfor. Vi ber også om at aktuelle Corona bestemmelser overholdes enn så lenge.

Fotballgruppa håper alle våre lag vil bruke lokalene til glede for sine spillere.  

 

Generelle instrukser.

Hold avstand – 1 meter.

Personer som har symptomer på luftveisinfeksjon kan ikke delta på møter/samlinger.

Det skal føres liste over alle deltagere som spares på i 10 dager.

Benytt håndsprit.

Alle kontaktflater skal vaskes med overflatedesinfeksjonsmiddel før og etter møtet.

Ta med egen kaffe.

Benyttes kaffekopper etc. settes det i oppvaskmaskinen.

Rydd etter deg og tørk av kjøkkenbenk.

 

 


0 Kommentar

Gutter 15-19: Fotballprat, EM-fotball og pizza tirsdag 22. juni klokka 2000

Postet av Fotball den 19. Jun 2021

Tirsdag 22. juni klokka 2000 inviterer vi guttespillere mellom 15 og 19 til samling på det nye klubbhuset. Kvelden innholder prat om neste sesong, EM-fotball på storskjerm og pizza.

Svein og Ali melder følgende:

Viktig at alle som er interessert i/har lyst til at det skal bli et lag til høsten, møter på avslutningen nå til tirsdag. Dette for å se om det er mulig å få til et 7'er/9'er/11'er lag (lag for 04/05/06, kan vel ha med noen 04 spillere tror jeg). Til de av dere som ikke kan komme, så må dere melde fra her i gruppa eller til Ali Noorian. Fint med en tilbakemelding her enten du tenker å være med eller ikke. Nå blir det lov til å spille kamper så sant ikke ting endrer seg igjen. Oppfordrer foreldre/foresatte til å prate med sine om de ønsker å være med fremover. Hadde jo vært veldig synd om man ikke får til et lag, det er jo supergøy med fotball og ikke minst kamper. Alle som har vært med på trening med dette laget i vinter/vår/sommer er jo selvsagt invitert til avslutningen0 Kommentar

Mens vi venter på gjenåpningen

Postet av Fotball den 7. Jun 2021

Vi er mange som håper på at juni vil være måneden der breddeidretten åpner opp igjen. Regjeringen har signalisert at fase 3 kan komme allerede så tidlig som midten av juni. Det forutsetter en fortsatt nedgang i smittetilfeller og at vi alle følger gjeldende smittevernstiltak. Otra fotball har et håp om at alle våre medlemmer skal kunne trene normalt før sommeren, og spille kamper senest til høsten. I mellomtiden er det ekstra viktig at vi lojalt følger opp de tiltak som gjelder i kommunen. For tiden betyr det at det ikke er anledning for voksne til å trene organisert i kommunens anlegg. Otra fotball har forståelse for at ventetiden har vært lang og at man ønsker å tøye reglene noe. Men vi ber likevel om at all slik aktivitet opphører øyeblikkelig. Diskusjonen rundt hva som er organisert eller ikke overlater vi til kommunelegen, men slik fotballklubben ser det er det et uheldig signal å sende til våre yngre spillere at reglene ikke gjelder for alle. Så for alle beste håper vi at fotballen ruller igjen for unge og eldre innen kort tid, og at vi imens kan framstå samlet i den nasjonale dugnaden som snart er over. 

Otra fotball ønsker alle medlemmer en flott juni


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline