Starter opp med damefotball igjen!

Postet av Fotball den 30. Sep 2019

Damene i Otra er gira på fotball, noe som er meget bra! 

Initiativtaker April Ann ønsker å invitere til trening allerede søndag ettermiddag. De er allerede en liten gjeng som ønsker å begynne, men det er plass til mange flere. 

Så nå damer er det på tide at dere børster støv av fotballskoa og finner veien til EHbanen søndag kl. 17:30.

Ønsker dere mere informasjon, ta kontakt med April Ann på 465 46 536.

 G-9: Takk for i år!

Postet av Fotball den 30. Sep 2019

Gutter-9 (f. 2010) avsluttet fotballsesongen 2019 med en heidundrende og intens kamp mot foreldrene på EHbanen sist mandag.

Takk for i år!

Foreldrene, trenerene og guttene var vel forlikte etter kampen, sjøl om det gikk tøft for seg undervegs!
Foto: Geir DaasvatnSatser mot A-lag i 2020!

Postet av Fotball den 25. Sep 2019

Eirik i 2014. Foto: Geir Daasvatn

Etter alt å dømme blir det startet opp et A-lag igjen i fotballgruppa nå i høst. Eirik Odde vil være hovedtrener. Han får med seg Andreas Erdvig som hjelper.

Eirik er under utdanning i Fengselsvesenet på Lillestrøm. Men nå skal han som et ledd i utdanningen være utplassert i ett år ved Arendal fengsel avdeling Evje. 

Dette er en super nyhet for alle fotballspillende ungdommer og voksne i bygda! 

Alle detaljer i opplegget er ikke avklart. 

" - Vi kommer tilbake med meir om dette så snart opplegget er spikret", sier leder i fotballgruppa Jon Gunnar Kjetså om den gledelige nyheten. G-12 på Sør Arena!

Postet av Fotball den 19. Aug 2019

G-12 på Sør Arena søndag 18. august 2019. Foto: Øyvind Stokke

Gutter-12 (f. 2007) var ballhentere på Sør Arena søndag kveld, da Start spilte kamp mot Tromsdalen og hentet hjem en flott 2-0-seier.

Det var foreldrekontakt Jannicke Bakke som hadde fått i stand den fine turen.Sandarcup: Jenter-13 med seier i første kamp!

Postet av Fotball den 10. Aug 2019

Jenter-13 (f. 2006) deltar i Sandarcup i Sandefjord i helga. Fra Facebooksida til hjemmeværende trener Knut Albert sakser vi:

Har fått melding ifra Sandefjord om seier i første kamp i mot Holmen. Otra vant 3-2! Emma skorte på et flott frispark. Over muren og keeper og i mål, og Synnøve skorte 2 fine mål. Alle spilte visst kjempebra, og jentene storkoser seg, i følge rapporten. 😉👏👍⚽️ Bra jobba jenter!👍💪 Og vi ønsker Lykke til videre. 😀