Historiske bilder

Postet av Fotball den 24. Feb 2019

Den - i sin tid - veltrente typografen Helge Stokkeland var en fryktet skytter. Ingen hadde lyst til å stå i vegen for hans kanonkuler. Men på dette bildet fra rullatortrening i 2012 får han bare halveis treff på sitt volleyskuddforsøk. Den desperate unnamanøveren til den vettskremte bussjåføren Ånund Faremo er totalt unødvendig!

Helge og Ånund på veterantrening på EHbanen 22. juli 2012. Foto: Geir Daasvatn Historie: A-laget i 1974

Postet av Fotball den 29. Des 2018

Vi er i gang med å bygge opp Historiesidene igjen, etter overflytting til ny nettside. Det vil ta ei tid før alt er oppdatert til bra standard. Men vi er godt i gang. Ett punkt i nedtrekksmenyen vil være historiske lagbilder.

Bildet her er tatt i 1974, før/etter en kamp mellom Otra og Birkenes som ledd i åpningen av den nye gressbanen ved Evje stadion i september det året. Pga. datakluss i jula har vi ikke tilgang til det gamle arkivet, og mangler navn på noen av spillerene. Men det skal få på plass så snart vi har alt tilgjengelig igjen. 

Bak f.v.: Ukjent, Lars Kile, Inge Haukom, Jan Erik Olsen, Svein Olaf Aadal, Svein Åvitsland, ukent. Foran f.v. Rolf Haukom (død), Arvid Pedersen, ukjent, Knut Lid, Tom Haugland og Jan Erik Aadal.