Hyggelig besøk på Treningssenteret!

Postet av Fotball den 22. Des 2018

Diskoskasteren Sven M. Skagestad er ofte i Otrahallen og på Hornnes stadion for å trene sammen med sin trener Einar Kristian Tveitå. Forleden fikk de storfint besøk, da høydehoppstjernen Hanne Haugland fra Olympiatoppen og Erlend Slokvik, sportssef i Norges Friidrettsforbund, var innom for å sjekke status. Sven hadde en svak sesong i 2018, og trodde nok selv at han skulle falle ut av landslaget. Men tidligere i desember kom nyheten om at han er med på det norske landslaget i friidrett også neste år.

I et intervju med Bergensavisen etter at uttaket på landslaget ble kjent, sier Sven:

– I 2018 har jeg hatt en sesong der tung trening ble prioritert, jeg lå helt på grensen av hva kroppen tålte. Og med noen skader på toppen ble prestasjonene i konkurranser svake. Men det kan ikke være sånn videre.

– Det har vært en plan bak alt, også det som skjedde i år – selv om jeg selvsagt hadde håpt å kaste lengre. Men nå har jeg bygd meg opp, og da må jeg få ut resultater de neste årene. Persen skal definitivt ryke i 2019.
Stipend og inspirasjonspriser til Otra-utøvere

Postet av Fotball den 19. Des 2018

Friidrettsstiftelsen Aust-Agder deler før jul hvert år ut priser til de friidrettsutøverene i kretsen som har utmerket seg spesielt i løpet av året. På en tilstelning for noen dager siden fikk fire unge Otra-utøvere velfortjente utmerkelser for sine prestasjoner på friidrettsbanen i 2018 (fra venstre):

  • Aanund Olavson Tveitå, stipend
  • Unni Olavson Tveitå, inspirasjonspris
  • Lise Hornnes, inspirasjonspris
  • Emelia Tveitå, stipend

Vi er veldig stolte av dere i Otra IL, og gratulerer med de vel fortjente utmerkelsene.