Kruse Smith på banen med Otra IL!

Postet av Fotball den 29. Jan 2019

De fleste sponsorene til Otra IL fotball befinner seg trygt plantet i Evje & Hornnes. Men vi har også vært så heldige å få knyttet oss til noen gode medspillere utenfor bygda. Én av disse er det svære entreprenørselskapet Kruse Smith, med hovedkontor i Kristiansand.

Kruse Smith beskriver seg selv som et solid, innovativt og framtidsrettet entreprenør- og boligkonsern med nasjonalt nedslagsfelt. Deres forretningsområder er bygg, byggfornyelse, anlegg samt bolig- og eiendomsutvikling. 

Firmaet er en solid familiebedrift med rundt 900 ansatte. Røttene går tilbake til 1935. Kruse Smith har både musklene og erfaringen til å realisere de mest omfattende og komplekse prosjekter. 

For tiden er Kruse Smith tungt inne som delentreprenør på den svære utbyggingen av E-39 Kristiansand - Mandal. Det er Norges største veiprosjekt for tida.

Kruse Smith har et reklamebanner på EHbanen. Avtalen gjelder i tre år, 2018-2020. Vi er veldig glade for at dette svære selskapet vil være med og bidra til arbeidet vårt for barn og unge i Evje & Hornnes. 

Tusen takk til Kruse Smith for at dere er med på laget! 

Hjemmesiden til Kruse Smith


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.