Europris Evje støtter opp om frivilligheten i bygda vår!

Postet av Fotball den 16. Jan 2019

Europris Evje er fotballgruppa sin "generalsponsor". Ved siden av Otra ILs hovedsponsor Evje og Hornnes Sparebank, er Europris vår viktigste bidragsyter på sponsorsiden. Gjeldende avtale tilfører fotballgruppa minimum 100.000 kr pr. år over en 5-årsperiode.

Avtalen mellom fotballgruppa og Europris Evje gjelder flere områder. Men spesielt nært er samarbeidet om Europris Vårcup, der Europris har vært med fra starten og skal ha navnet sitt knyttet til cupen minst til 2022. 

Se den tøffe filmen fra Europris Vårcup 2018 her

Sponser "hele" bygda

Men Europris Evje er så mye mer enn sponsor for fotballgruppa. Det er vel nesten ikke tall på alle de små eller større arrangementer i bygda vår som Europris på ett eller annet vis har støttet, siden butikken ble etablert på Verksmoen i 2011.

Sist nå var det Europris Evje som sponset alle bøttene til strøsanden som vårt J15-lag pakket på Evjemoen tirsdag kveld. Der var det altså Evje og Hornnes frivilligsentral som nøt godt av velviljen som butikken viser overfor lokalmiljøet. 

Butikksjefen på Europris, Leif Jørgen Versland, er veldig klar på at butikken hans har tatt et bevisst standpunkt om å "spille på lag" med frivilligheten i bygda.

- Det mangfoldige og veldig aktive lags- og foreningslivet i bygda skaper stor aktivitet. Otra IL er vel størst, og har flest medlemmer. Men det er SUMMEN av alt det frivillige arbeidet som legges ned i bygda som er så imponerende. Det kommer også oss i handelsstanden til gode, i form av flere folk i bygda, større aktivitet på mange områder og mer handel. Så det er klart vi vil støtte opp om frivilligheten! Den eneste store bakdelen er alle de forbaskede fotosessionene jeg hele tiden må stille opp på. Akkurat DEN publisiteten kunne jeg godt vært foruten!


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.