Jenter-15 på Europris Evje i helga!

Postet av Fotball den 19. Des 2018

Det er en aldri så liten juleferie fra fotballen. Men Jenter-15 som de blir (født 2004) er alt i god gang med å planlegge neste fotballsesong. Jentene er påmeldt i Dana Cup til sommeren. Da trengs det masse penger for å betale turen!

Fredag 21. og lørdag 22. desember har jentene stand ved inngangen til Europris Evje på Verksmoen. De selger sokker, vedsekker og ikke minst vafler, kaffi og kake. Alt overskuddet går rett inn i reisekassa til Danmarks-turen.

Vi har forhørt oss litt om dugnaden med manager Tore Tveit: 

- Det blir spennende å se om dette kan gi en del inntekter. Helga før julaften vil jeg jo tippe at trafikken er stor av handlende på Europris. Så både jentene og vi i støtteapparatet har stor tro på at dette kan bli to kjempedager for oss. Og uansett om det ikke skulle bli det store overskuddet, er det knallgøy å være midt i blant folk, og der det skjer noe!

Skal du en tur innom Europris Evje i helga, setter jentene garantert pris på om du tar deg en liten pause ved standen deres for en kaffi og et kakestykke!

Tusen takk til vår eminente samarbeidspartner Europris Evje, som lar jentene slippe til i butikken på noen av årets kanskje aller travleste handledager. 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.