Jenter 15/16 til Spania

Postet av Otra IL den 21. Jan 2024

Denne flotte gjengen drar i påska til Lloret de Mar og representere Otra IL i en internasjonal konkurranse mot andre talentfulle lag fra ulike land for å delta på håndballturnering.

De norske jentene er spent på å møte nye motstandere og lære av ulike spillestiler, samtidig som de ser frem til å nyte det spanske solen og kulturen. 

De unge håndballspillerne fra Otra IL er klare for å vise sitt beste spill og representere klubben på best mulig måte. De ser frem til å skape minner for livet og styrke samholdet i laget gjennom denne internasjonale opplevelsen. 


Laget har igjennom hele sesongen stått på for å finansierer turen, de har solgt julekalender for håndballgruppa, arrangert 4 flotte All-Idrettsøkter for 2&3. klassinger, hatt kransekakelotteri og så stilt opp som hjelpere på Barnas julebord på Dølen Hotel.

Fram mot avreise skal de også jobbe dugnad med vaskeoppdrag og andre lignende oppgaver.  hvor dedikerte og engasjerte disse ungdommene er. De har virkelig vist hva samarbeid og innsatsvilje kan oppnå, og det er en ære for klubben å ha dem som representanter. Alle i Otra IL ønsker jentene lykke til i Spania, og vi er sikre på at de vil gjøre oss stolte! 

Nå i disse dager selger de dopapir og lignede for å spe på litt, og et par bedrifter syns gjengen har vist såpass stor innsats at de har bidratt med ekstra støtte til laget. Til nå har Lunden regnskap og Kjoreskole.no gått inn som sponsorer for laget, få å kanskje kom hel i havn med de siste kronene.

Jentene er svært takknemlige for støtten fra Lunden regnskap og Kjøreskole.no, og setter stor pris på at disse bedriftene har valgt å bidra til laget. Med den ekstra støtten er de nå enda nærmere målet om å finansiere hele turen til Spania. 

Har du en bedrift som kunne tenke å støtte? Mot da hederlig omtale på nett og i sosiale medier før, under og etter den store turneringa. Ta kontakt med håndballgruppa på handball@otrail.no eller Tony på nr 90781614
Husk All-Idrett 2&3 klasse

Postet av Otra IL den 4. Jan 2024

All-idretten starter opp igjen i dag, med badminton på programmet.

De treningene er flyttet til Otrahallen. Kl 1700-1800

Møt opp i treningsklær og ha med innesko, så er du klar til å spille badminton med vennene dine! Vi gleder oss til å se dere der. Håper på en flott treningssesjon fylt med god sportsglede!