Idrettskolen 2024 er åpnet

Postet av Otra IL den 24. Jun 2024

Det har gått snart 5 år siden sist. August 2019 var sist gang Otra IL arrangerte idrettskolen, og nå er det endelig klart for en ny runde med spennende aktiviteter og idrettsglede for barna i lokalmiljøet. 

Det er en flott mulighet for barna å prøve seg på ulike idretter og kanskje oppdage en ny favorittsport i løpet av idrettskolen 2024. Otra IL ønsket kl 0900i dag morges alle velkommen til å delta og oppleve gleden ved å være i aktivitet sammen med venner og dyktige instruktører.

Barna blir delt inn i grupper og får prøve seg på aktiviteter som fotball, håndball, friidrett, og mye mer. Idrettskolen 2024 vil bidra til å skape nye vennskap og inspirere barna til en aktiv livsstil fremover.

I dag er det Taekwondi, friidrett, badminton og orientering som står på programmet for det 75 påmeldt barna.
Faddere Idrettskole 2024

Postet av Otra IL den 4. Jun 2024


Otra IL arrangerer igjen idrettskole for 3-6 klasse. I år over to dager, mandag 24. juni og tirsdag 25. juni. Vi håper på 80 deltager fordelt på fire grupper av 20.

Til dette trenger vi faddere, ungdommer som får ansvar for å lose gruppa si fra aktivitet til aktivitet og hjelpe med skift og andre oppgaver Er du interessert i å være fadder for Idrettskolen 2024? Meld deg på i dag og bidra til en morsom og aktiv opplevelse for barna! 

Vi søker 8 ungdommer , 4 jenter og 4 gutter i aldersgruppen 15-18 år til å være faddere. Som fadder får du muligheten til å være en viktig støttespiller og rollemodell for deltakerne på Idrettskolen.

Fadderne vil få tildelt ansvar for en gruppe med deltakere og bidra til en trygg og morsom opplevelse under Idrettskolen 2024. Dette er en flott mulighet til å være en positiv rollemodell for barna og bidra til en aktiv idrettsopplevelse!


En må sette av begge dager med oppmøte kl 0845, og avslutter ca kl 1515. Det er fire aktiviteter hver dag, med en times lunsjpause hvor det serveres brødmat og saft, og en kort frukt pause på ettermiddagen.

Faddere vil bli lønnet for jobben.

Tony er tilgjengelig på e-post tony@otrail.no eller telefon 90781614 for påmelding og mer informasjon om å være fadder for Idrettskolen 2024. Ta kontakt i dag og bli med på laget!

Løpeklubb for ungdom

Postet av Otra IL den 4. Jun 2024

Vi setter i gang med en organisert trening innen løping, dette er for de som ønsker å trene litt langdistanse løping samt bli bedre med løping generelt.

Målgruppen er ungdom 12-19 år, men det er sikkert ingenting i veien for at eldre også kan bli med.

Treningene er på Hornnes Stadion Torsdager kl 1800, oppstart torsdag 6. juni kl 1800

Trenere denne sommeren vil være Thomas Christian Malm, Sondre Skjeggedal, Torhild Nyhaven Skagestad (I sommerferien) og vår egen aller tøffeste fra sør, Torstein Risdal Hannaas

Aktivitetene er satt i gang av håndball og badmintongruppa, men er åpen for alle medlemmer av Otra IL.
STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

Postet av Otra IL den 8. Mai 2024

I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klubb kommer dette til å bli avgjørende for fremtiden!
Vi oppfordrer derfor alle våre medlemmer til å laste ned appen og at flest mulig blir støttespillere. Enklere kan det ikke bli!

LINK: https://hei.stotte.no/v/XM6cx/?preview=true

Resultater treningsløp 3. mai

Postet av Otra IL den 3. Mai 2024

36 stilte til start på en av vårens fineste dager. Tony hadde laga noen utfordrende men gode løyper. Det ryktes om mye kratt...

Resultater_030524_Steinsfjell.pdf