Svane Cup - Søndagen oppsummert

Postet av Bjørn Anthony Halsall den 21. Apr 2024

Først ut var Gutter 12. Det ble en hard start for guttene. De holdt 4-4 til pause selv om det var mye kluss. I andre omgang våknet de og klarte å vinne kampen 13-8. I tillegg reddet Johannes en straffe. En fin avslutning for de på cupen. Gratulerer gutter!

Neste ut var Jenter 15, de var de eneste av Otra-lagene som hadde mulighet til å gå videre. Endelig hadde vi en dommer på vår side, men dessverre hjalp det ikke. Jentene jobbet på, mange gode taklinger i forsvar, men klarte ikke å sette alle sjansene fremover. Kampen endte 6-6, og dermed gikk de ikke videre.

Så gikk turen til Gughallen der Jenter 12 møtte danske Brabrand. Jentene startet kampen med god fart og godt forsvar. Flere ganger var dommeren raskt opp med handa for passivt (Det spilles ikke med passivt i12 års klassen i Agder og Rogaland), det ble nok et stressmoment. Otra-jentene var tøffe i forsvar, de fikk både gule kort og to minutter. Mange fine redninger av keeperne, men det ble dessverre et 5-7 tap.

Til slutt var det gutter 13(1) sin kamp mot norske Oppegård. Motstanderne var tøffe i taklingene og fikk til mange trekk. Otra sleit litt, men gav aldri opp! De fighta og klarte å banke inn ni mål, men det var ikke nok. Til slutt ble det et 9-17 tap.

Etter kampene så delte gjengen seg, noen slapper av og ser kamper i Gigantium, resten er på Bilka og shopper.

Så satte vi snuten mot Hirtshals og og er nå vel innlosjert på Superspeed og krysser fingrene for at det blir en grei tur over dammen.