G-14: Sterk laginnsats og uavgjort i serieåpningen

Håvard, her på trening i Evjehallen i vinter, putta tre i årets første seriekamp. Foto: Geir Daasvatn

Mål: Håvard 3, Nick, Jacob

Hovedtrener Arild spurte meg om et lite kampreferat siden han er på farten, så her er det:

Gutta tok enda ett nytt steg i sin aller første seriekamp på full bane. Det ble en veldig underholdende og spennende match på EH-banen torsdag kveld.

Otra starta veldig bra med mye godt pasningsspill, og tok tidlig ledelsen 1-0. Det gode spillet fortsatte frem til cirka halvveis i første omgang. Da tok Søgne mer og mer over, og det stod etterhvert 1-3 til bortelaget. Alle tre baklengsmålene kom som en følge av rufsete og nervøst forsvarsspill, selv om ett av målene kom på et straffespark. Men så skjedde det noe med gutta 6-7 minutter før pause, og de henta frem glimrende kombinasjoner og flott angrepsspill igjen, og det stod 3-3 til pause.

2. omgang

Noen kloke og treffende ord både fra spillerne og trenerne i pausen, gjorde at Otra fortsatte med det glitrende spillet sitt etter hvilen. Guttene ledet 5-3 nesten hele andre omgangen. Men etterhvert så får Søgne enda et straffespark som de scorer på, og da ble det mer spennende enn vi hadde håpet på. Dessverre så holder det ikke helt inn idag, Søgne utligner omtrent på overtid, og sluttresultatet blir 5-5. Veldig surt for gutta, de hadde fortjent å vinne idag, selv om det var mange store sjanser til begge lag.

Men gutta skal være veldig stolte av den fantastisk fine lagmoralen de viste idag, og den arbeidsinnsatsen de la ned for hverandre var helt der oppe. Det er et utrolig bra utgangspunkt å ha videre denne sesongen, og det er der gutta har utviklet seg mest.

Når gutta også blir mer samspilte, tryggere på hverandre, og får trent mye mer på forsvarsspillet, så tror jeg dette laget kan overraske mye mer. Offensivt er det veldig, veldig bra, der gutta har scora 12 mål på 4 kamper, og skaper haugevis av store sjanser i hver eneste kamp ⚽️