Hilsen til Jan-Sverre i Kirkenes

Postet av Fotball den 6. Jan 2019

Veterangjengen hadde sin første fotballtrening i det nye året i Evje flerbrukshall søndag kveld. Det lå en litt vemodig stemning over gutta, og det var tydelig at de savnet Jan-Sverre Jensen sterkt. Jan-Sverre meldte som kjent overgang til Kirkenes IF rundt juletider, og er tapt for Otra IL i denne omgang.

- Vi merket selvsagt på treninga i kveld at pasningene og spillet fremover gikk mye raskere, nå som Jan-Sverre ikke var der lenger. Men på den annen side var det et stort savn, spesielt for meg personlig, at han ikke var med. Jeg hadde ikke lenger noen å bruke som rundingsbøye, sa venstreving Tore Tveit til fotballsidas utsendte da den tunge treninga var slutt. 

Det var ganske tydelig på mange at de ikke nettopp hadde stått bakerst i køen da julematen ble servert. Gutta har litt å jobbe med fremover. Det var vel bare den notorisk sylslanke Joachim Moseid som kunne sies å være i noenlunde presentabel "shape". Men karene var samstemte da de samlet seg til et lite lagbilde for å sende en hilsen nordover til Kirkenes:

- Vi savner deg, Jan-Sverre! Det blir ikke det samme når du ikke er her lenger. Men lykke til i din nye tilværelse nordpå. Vi håper du finner deg nye fotballvenner i Kirkenes, og ønsker deg alt godt!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.