Damelaget ønsker enda flere spillere

Postet av Fotball den 19. Aug 2021

Har du lyst til å være med å trene fotball? Otras damelag er til nå 12 jenter/damer som ønsker å starte opp med fotballtrening igjen, men vi vil gjerne ha med enda flere! 


All informasjon om treningene vil bli gitt på vår Facebook-side. Har du spørsmål, eller ønsker du en invitasjon til siden ta kontakt med Helene S. Wenstøp på tlf. 952 95429 eller på HSW_93@hotmail.com


0 Kommentar

Silly season: Otra signerer skuddstopper med landslagserfaring

Postet av Fotball den 8. Aug 2021

Otra kan ha gjort et keeper-scoop i dette overgangsvinduet. Etter det som betegnes som harde, men gemyttlige, forhandlinger har Anders Mattingsdal signert kontrakten som gjør ham spilleklar for A-laget fra 7. august. Coach og flomlysansvarlig, Eirik Odde, er i ekstase.

Anders har fotballerfaring fra høyere divisjoner med KFUM, har landskamper i futsal, og var med på Norges U21-lag som spilte EM i Spania i 2017. I samband med dette mesterskapet, beskrives Anders slik av lagleder Amund Haaland Aano:

- Han har god kontroll med bein og er en spillende keeper (…) I tillegg er han veldig god på næravslutninger og har enorme reflekser

Ting tyder altså på at Otra har sikra seg en sisteskanse som vil løfte laget på flere vis. I tillegg til refleksene, besitter han etter alt å dømme også visse sosiale ferdigheter. Det er veldig moro å kunne ønske Anders velkommen til klubben. Det skal bli spennende å se han i aksjon i høstens kamper.

Det ryktes for øvrig også at Otra har gitt kontraktstilbud til Lionel Messi. Begge parter ønsket samarbeid, men dessverre var kontrakten umulig å formalisere på grunn av økonomiske og strukturelle hindringer.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline